معرفی انواع برنج ایرانی
در این مقاله قصد داریم به معرفی انواع برنج ایرانی بپردازیم که در خرید برنج به شما کمک شایانی خواهد کرد تا بهترین انتخاب را داشته باشید .
برنج صدری
این نوع برنج جزو یکی از بهترین و باکیفیت ترین انواع برنج بومی کشور است که بیشتر در استان گیلان کشت میشود.
این نوع برنج با مقدار پروتئین هشت درصد حاوی مقدار پروتئین بالایی میباشد.
با مالیدن برنج میان دو کف دست،چرب بودن را میتوانید به راحتی احساس کنید.
معرفی انواع برنج ایرانی
برنج طارم
طارم نیز مثل برنج صدری جزو باکیفیت ترین و بهترین انواع برنج میباشد که غالبا در مازندران کشت میشود و منشا آن این استان میباشد.
این نوع برنج در مقایسه با صدری مقداری کوتاهتر و چاقتر است و حتی تا چند ساعت بعد از پختن نیز نرم و دارای خوراک مناسب میباشد.
همانند صدری با مالیدن برنج میان دو کف دست چرب بودن را میتوانید احساس کنید.
برنج طارم انواع مختلفی دارد از جمله طارم هاشمی،طارم سنگی،طارم دم سیاه و …
برنج طارم هاشمی
از برنج های بسیار با کیفیت و مرغوب است که سرمنشا آن از گیلان میباشد و در حال حاضر به طور گسترده در شمال کشور به خصوص مازندران کشت میشود.
این برنج خوش پخت با دانه هایی بلند و طعم و عطر مناسب مورد استقبال مردم و کشاورزان قرار گرفته است.
در بسیار از شهرهای مازندران کشت دوم طارم هاشمی هم صورت میگیرد، که کشت دوم این برنج دارای عطر و طعم بسیار خوبی میباشد و از کشت اول باکیفیت تر است و طول قد بیشتری نسبت به کشت اول دارد و بسیار مورد رضایت مصرف کنندگان قرار میگیرد.
سرلاشه طارم
سرلاشه که به آن نیم دانه هم میگویند همان برنجِ معمولی است با این تفاوت که هنگام بوجاری یا به دلایل دیگر میشکند و کوچک تر از اندازه اصلی میشود.تفاوت مهم برنج با نیم دانه در اندازه آنها است.
سرلاشه طارم و طارم تفاوتی در کیفیت ندارند و اختلاف آنها در اندازه دانه ها است.
سرلاشه نیز پخت خوبی دارد و میتواند به صورت پلو و شله زرد و شیربرنج و … استفاده شود
یک پاسخ
مطالب فوقلاده عالی بود و ممنونم از این مطالب عالی ممنونم