Description
همین طور که از اسم این برنج مشخص می باشد، از اندازه کوچکتری نسبت به سایر برنج ها برخوردار است.
این برنج شکسته شده ی برنج طارم عطری و طارم هاشمی می باشد که قدش تقریبا یک سوم آن ها می باشد.
برنج نیم دانه از لحاظ عطر و بو و کیفیت هیچ تفاوتی نسبت به برنجی که از آن بوجود می آید ندارد.
از دلایل بوجود آمدن برنج نیم دانه می توان به آفت زدگی ساقه برنج، حمل و نقل نامناسب، نارس بودن شالی، خشک کردن نامناسب و … اشاره کرد.
از برنج نیم دانه برای تهیه کته، آش، شله زرد، سوپ، حلیم و … نیز استفاده می شود و سهم ویژه ای در سفره غذایی خود کشاورزان دارد.
در برنج نیم دانه گاهی سودجویان برنج های نیم دانه با کیفیت طارم را با نمونه های ریز مشابه سایر برنج ها مخلوط می کنند و به دست مشتریان می رسانند.
ما در خوشه طلا با ضمانت گارانتی برگشت وجه و اصالت محصول خیال شما را از بابت یک خرید ساده و با کیفیت راحت می کنیم.
احمد ۰۰۱ –
من خیلی راضی بودم از کیفیت برنج نیم دانه
KhosheTala –
سلام
خوشحالیم که رضایت داشتید
محدثه احمدی –
کیفیت این برنج تو حلیم و شله زرد هم عالی بود
KhosheTala –
سلام
خوشحالیم که رضایت داشتید
سعید رضوی –
عالی بود خدا بهتون خیر بده
KhosheTala –
سلام
خوشحالیم که رضایت داشتید
سمیه نصری –
عاااااالی بود
علی سرمدی –
خیلی برنج خوبی بود
تشکر فراوان🌹
mahdiye –
نیم دانه رو میشه به صورت کته پخت؟
KhosheTala –
سلام
بله عموما هم به همین صورت پخت می کنند
کرامت خرسند –
خدا به کسب و کارتون برکت بده
شیما اصفهان –
برنجتون عالی بود حرف نداشت