logo-bala

ورود/عضویت

معرفی برنج خزر :

معرفی برنج خزر

یکی از برنج های پرمحصول که طرفداران زیادی هم دارد برنج خزر می باشد.
امروز در این مقاله خوشه طلا می خواهیم معرفی این محصول را انجام دهیم.

قبلا در مقاله تاریخچه برنج فجر و شیرودی و تفاوت آن ها تا حدودی در باره برنج پر محصول صحبت کردیم اما امروز می خواهیم به صورت تخصصی در مورد برنج خزر صحبت کنیم.

ویژگی برنج خزر:

مبدا کشت برنج خزر در استان گیلان بوده و به دلیل سازگاری خوبی که نشان داده در مازندران نیز کشت می گردد.
بافت دانه آن گچی و رنگ دانه کرم کدر می باشد و شباهت بسیار زیاد و نزدیکی به انواع صدری مخصوصا برنج طارم دارد. که به دلیل همین مشابهت، افراد سودجو با رقم های کیفی مخلوط و به قیمت ارقام کیفی به فروش می رسانند. که برنج مخلوط بعد از پخت خاصیت غیر یکنواخت و دوگانه خود را نشان می دهد.

معرفی برنج پرمحصول خزر

رقم خزر پس از پخت همانند ار قام کیفی خوش پخت نبوده و کمی سفت بوده و عطر و بوی خاصی نیز ندارد.

در مقایسه با انواع طارم ،این رقم کمی چاق و کدر تر بوده و درمیان ارقام پرمحصول از کیفیت بسیار مطلوبی برخوردار است.

پروتئین دانه بالا بوده (۹/۵۲درصد) و تشخیص این رقم در اختلاط با ارقام کیفی بسیار سخت و دشوار بوده و نیاز به بررسی و دقت بالایی دارد.
طول دانه خام ۷/۳۹میلی متر و پس از پخت ۹/۹۱میلی متر و عرض آن ۱/۹۱میلی متر است.

نسبت طویل شدن دانه ۱/۱۴می باشد،میزان آمیلوز ۲۲/۵_۲۴/۹، قوام ژل ۷۰، درجه حرارت ژلاتینی شدن آن ۵/۸ و متوسط عملکرد دانه برنج ۴۳۰۸ کیلوگرم در هکتار می باشد.

نکته ای که در خرید برنج اهمیت زیادی دارد و همیشه باید مدنظر داشت اصالت محصول می باشد. برای خرید برنج خزر می توانید به سایت خوشه طلا مراجعه کنید.

امتیاز شما به این مطلب
5/5

فهرست مطالب

4 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *