logo-bala

ورود/عضویت

روش پخت گردو پلو مجلسی

روش پخت گردو پلو

گردو پلو یک غذای کامل مجلسی و شیک می باشد. که شما می توانید سفره خود را با آن تزیین کرده و یک دورهمی به یاد ماندنی را رقم بزنید.
روش پخت گردو پلو مجلسی را در این آموزش می خواهیم خدمت شما توضیح دهیم.

در ابتدا مواد لازم برای پخت گردو پلو: (به طور مثال برای 5 نفر)

برنج 4 لیوان

مغز گردو 200 گرم

گوشت گوسفندی یا گاوی 350 گرم

پیاز دو عدد متوسط

زعفران دم کرده و غلیظ به مقدار کافی

زرشک به اندازه دلخواه

روش تهیه

قبل از شروع ابتدا باید گردوها را دو تکه یا چهارتکه (دلخواه) کنیم و به مدت یک ساعت در آب سرد خیس دهیم.
سپس می بایست گوشت را به شکل نگینی یا رشته های نازک و کوچک خرد کنیم.
بعد از این کار گوشت را با زعفران و فلفل سیاه طعم دار می کنیم.
پیاز ها را خیلی ریز خرد یا رنده می کنیم و همراه گوشت داخل قابلمه کمی تفت می دهیم.

روش پخت گردو پلو | خوشه طلا
روش پخت گردو پلو

گوشت و پیاز که سرخ شدن دو لیوان پر آب به آن اضافه می کنیم و منتظر می مانیم تا گوشت کامل پخته شود.
در این هنگام پیاز دومی را خرد می کنیم و با روغن تفت می دهیم تا طلایی رنگ شود و روغن اضافی را می گیریم. سپس گردوهای خیس داده شده را با کمی روغن تفت می دهیم و زرشک شسته شده را به آن اضافه می کنیم. و این بار باهم تفت می دهیم.

گردو و زرشک که قشنگ تفت گرفت، پیاز طلایی شده، گوشت پخته شده، زعفران غلیظ دم کرده و اگر دوست داشتید. کمی هل را به آن اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید.
اکنون خورشت ما کاملا آماده شده است. حال می بایست برنج را آبکش کنیم و بگذاریم قشنگ دم بکشد. و خورشت را لابه لای برنج قرار دهیم. لازم به ذکر است که ابتدا بایستی برنج را ته دیگه قرار دهیم و سپس خورشت را لابه لای آن بریزید. شما می توانید برنج خود را با سبزیجات دلخواه و مخلوط گردو و زرشک تفت داده تزیین نمایید و نوش جان کنید.

برای خرید برنج درجه یک می توانید از خوشه طلا اقدام فرمایید.

امتیاز شما به این مطلب
5/5

فهرست مطالب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 + پانزده =